19. TÜRKİYE HARİTA BİLİMSEL VE TEKNİK KURULTAYI TASLAK PROGRAMI YAYIMLANDI


Odamız tarafından, ilk olarak 1987 yılında gerçekleştirilen ve o tarihten bu yana iki yılda bir düzenlemekte olan Türkiye Harita Bilimsel ve Teknik Kurultayı’nın 19. su, Cumhuriyetimizin 100. yılında,  4 - 6 Ekim 2023 tarihinde, Türkiye Barolar Birliği Av. Özdemir Özok Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecektir. 

Kurultay öncesi etkinliklerin, kurultay esnasında gerçekleşecek panellerin ve teknik oturumların yer aldığı Kurultay programı, henüz taslak olarak yayımlanmış olup oturum isimlerinde ve konuşmacılarda minör değişiklikler ve yeni isim eklemeleri öngörülmektedir. Bilhassa bildiri sunacak yazarlarımızın genel program akışından haberdar olmaları ve planlama yapabilmeleri için Kurultay programımız taslak olarak sunulmaktadır. Nihai program Kurultay öncesinde ayrıca yayımlanacaktır.  

Kamu, özel sektör, yerel yönetimler, öğrenciler ve akademiden tüm paydaşların katılımı ile 4 - 6 Ekim 2023 tarihlerinde, “Cumhuriyetin Dijital İkizi” teması ile düzenlenecek olan 19. Türkiye Harita Bilimsel Kurultayı’na tüm meslektaşlarımızın ve ilgili paydaşların katılımlarını bekleriz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.


Programa ulaşmak için tıklayınız.