HARİTA GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE ATANAN TÜMGENERAL DR. OSMAN ALP ZİYARET EDİLDİ 

Millî Savunma Bakanlığı Harita Genel Müdürlüğü görevine atanan meslektaşımız Sayın Tümgeneral Dr. Osman ALP makamında ziyaret edilerek tebrik ve başarı dileklerimiz beraberinde 4-5-6 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan 19. Türkiye Harita Bilimsel ve Teknik Kurultayı’na ilişkin bir görüşme gerçekleştirildi. 

HKMO Genel Başkanı Ali İpek ve 19. Türkiye Harita Bilimsel ve Teknik Kurultayı Başkanı Prof. Dr. Rahmi Nurhan Çelik'in gerçekleştirdiği ziyarette özetle; Harita ve mekânsal bilgi üretimi ve kullanımına yönelik birlikte çalışabilirlik beraberinde Kurultay’ın amaçları ve vizyonu hakkında bir görüşme yapıldı. Ayrıca Kurum bünyesinde kamuya hizmet veren bilgi sistemleri, harita üretim çalışmaları ve uygulamalar hakkında bilgi paylaşımında bulunulup kamu kurumları, özel sektör ve akademi arasındaki iş birliği açısından Kurultay’ın önemi, karşılıklı beklentiler ve öneriler ele alındı. 

Bizleri ağırlayan Harita Genel Müdürü Sayın Tümgeneral Dr. Osman ALP'e teşekkür eder, yeni görevinde tekrar başarılar dileriz.